ÅPNE
KVELDER

INTRODUKSJONSKVELDER I BIODANZA PÅ NESODDEN

 

DANCE your LIFE - LIVE your potential :-)

 

Biodanza bringer oss livsglede, mer rom for den vi er og et åpnere, ærligere møte med verden.

Det er et helt unikt system som stadig finner frem til flere mennesker rundt omkring på hele kloden. På Nesodden har jeg hatt en gruppe som har pågått siden høsten 2013 og som er på nivå II; integrasjon med noe fordypning.

 

Men det er også behov for grunnleggende biodanza - for alle som vil prøve dette for første gang. Biodanza kan undervises på mange ulike nivåer, avhengig av hvor gruppa er. I en oppstartsfase er vi alle på ulike steder i oss selv, der vi er åpne for ulike sider av prosessen og tilnærmingsmetodene. Noen kan dermed enklere gå inn i denne gruppa slik den er i dag, mens det for andre er helt vesentlig å få en mer gradvis tilnærming. Vi består alle av mange lag, mange gaver til oss selv og andre, men vi skal også kunne ta imot det vi åpner for :-) 

 

Derfor har jeg i en tid invitert til åpne kvelder som gir alle en introduksjon til biodanza. MEN i februar/mars 2017 vil to elever ved Norsk Biodanzaskole starte opp med en nybegynnergruppe på Nesodden!! Derfor har jeg besluttet å lukke gruppa for helt nye dette semesteret. Er du interessert i å prøve biodanza, ta kontakt, så får du beskjed når muligheten på nyåret åpner seg.

Anne: tlf 95816402 eller anne@monola.no

ÅPNE
KVELDER

 

FREMTIDIGE INTRODUKSJONSKVELDER NESODDEN

For tiden ingen planlagte åpne kvelder - vi får se hva som åpner seg. I mellomtiden har Ida, Lise og Lydia nybegynnerkurs på Nesodden :) 

 

DANCE your LIFE - LIVE your potential :-)

 

Biodanza bringer oss livsglede, mer rom for den vi er og et åpnere, ærligere møte med verden.

Det er et helt unikt system som stadig finner frem til flere mennesker rundt omkring på hele kloden. På Nesodden har jeg hatt en gruppe som har pågått siden høsten 2013 og som er på nivå II; integrasjon og fordypning.

 

Men det er også behov for grunnleggende biodanza - for alle som vil prøve dette for første gang. Biodanza kan undervises på mange ulike nivåer, avhengig av hvor gruppa er og hva vi trenger i ulike faser av livet. I en oppstartsfase er vi alle på ulike steder i oss selv, der vi er åpne for ulike sider av prosessen og tilnærmingsmetodene. Noen kan dermed enklere gå inn i denne gruppa slik den er i dag, mens det for andre er helt vesentlig å få en mer gradvis tilnærming. Vi består alle av mange lag, mange gaver til oss selv og andre, men vi skal også kunne ta imot det vi åpner for :-) 

 

Derfor inviterer jeg av og til til åpne kvelder som gir alle en introduksjon til biodanza. Når du har fått kjent på det én gang, har du mulighet til å vurdere nybegynnergruppe eller fordypningsgruppe i samtale med meg. Høsten 2017 startet det også opp en nybegynnergruppe med to elever fra Norsk Biodanzaskole. Ta kontakt med Ida Wadel (ida.wadel@gmail.com) eller Lise Aksjøberg (biodanza.lise@gmail.com) for mer info om den. 

Ta gjerne kontakt med meg om du det er noe du ellers lurer på. 

Anne: tlf 40485853 eller anne@monola.no

Mon:olá earth connecting rituals  ::  Anne Birgitte Solli  ::  Biodanza didaktisk lærer  :::  Isis senterets katt
Kongebråtveien 62  ::  1450 Nesoddtangen  ::  Norway  ::  anne (at)monola.no  ::  +47 404 85 853

 

© 2013 by Monolá. All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now