top of page
NEW%20MAIN%20PIC%20_edited.jpg

ATTUNEMENT 
therapy m/Anne

Pris kr 1500,- ut året 2021 (inkluderer 2-3 timers behandling og oppfølgingssamtale)
Deretter normal pris (inkl mva når den kommer) kr 1800,-

                                                                                                                    

En behandling tar 2-3 timer og foregår i eget rom på Mon:olá earth connecting center <3                                                                        

Velkommen til Attunement therapy – en favn der alt livet får plass.

 

Attunement therapy er en ny behandlingsform som egentlig er like gammel som mennesket selv. Gjennom en favnende tilstedeværelse vekker den våre iboende biologiske balanserende evner. De samme evnene som virker i oss som nyfødte babyer når vi får hvile trygt i vår mors/pårørendes favn - på en ikke-invaderende og ikke-seksuell måte.

 

Som babyer er vi totalt prisgitt våre omgivelser. At våre nærmeste holder oss, gir oss trygghet, mat og kjærlighet. Som kenguruene bærer sine små i en pung og andre pattedyr bærer sine på mage eller rygg, trenger også vi denne nærheten i tiden frem til vi begynner å oppleve oss selv som et eget individ. Da blir en trygg favn en base vi kan utforske verden utfra og som vi kan komme tilbake til ved behov – og vi kan utvikle oss som sunne, trygge individer.

 

Men gjennom år med ulike idéer og tolkninger på hva som er rett og galt for våre små, har vi ikke alle fått erfare denne første tidens trygghet – og dermed heller ikke fått aktivert denne iboende reparerende evnen i oss. Isteden har vi måttet finne veier til overlevelse som gjennom livet kan bringe med seg mange ulike uttrykk av utfordringer, fortvilelse og smerte. Et ønske om heling og forløsning kan vekkes i oss...

 

Attunement therapy er en terapiform som med vitenskapelig innsikt i hvordan vi mennesker utvikler oss fysisk, mentalt, psykologisk og spirituelt, åpner veien til babyen i oss, denne delen av oss som vet instinktivt hvordan vi kan hvile i en favn som oppleves som trygg. Og i det vekkes den biologiske intelligensen som da kan begynne prosessen med å balansere og reparere. Som om vi gjennom å bli holdt finner veien til en re-start knapp langt der inni oss et sted – som vet hva vi trenger og setter i gang sine evner som ringer i vann. Attunement therapy jobber direkte med vårt autonome nervesystem og bidrar til å reduse frykt, traumer, stress og angst. I tillegg har den hormonielle virkninger som styrker vår fordøyelse, immunitet, seksuell balanse, levetid og generell fysisk velvære.

 

I en behandling står derfor trygghet sentralt. Vi bruker tid på å gradvis nærme oss hverandre, med ord, blikk og hender – til vi er der hvor det er naturlig å legge seg ned og du kan hvile med hodet lyttende til behandlerens hjerte. Hjerterytmen i tillegg til tryggheten og det å bli holdt, vekker denne vår iboende balanserende evne. En behandling varer totalt 2-3 timer, så det finnes tid til å gå sakte frem – både inn i hvile og ut av den. Etter en behandling anbefales saktetid, sitte eller gå i naturen, meditere, skrive, være i tilstedeværelse. Da får kroppen bedre ’plass’ til de prosessene som er satt i gang.

 

Anne Birgitte Solli er den første som er godkjent til å kunne tilby dette i Europa, takket være sin dedikasjon i å favne sin egen reise og hvile dypere inn i det som kan romme alt hva livet gir oss. Gjennom mange år med å holde grupper i biodanza, samt ulike sermonielle rom har kapasiteten og kjærligheten for å holde trygge rom vokst seg frem. Så da denne terapiformen kom i hennes vei, var det som en bekreftelse på noe hun hadde sett komme som et ønske både for seg selv og andre i vår vei til heling, balanse og større glede over det livet gir oss og er.


Hjertelig velkommen til deg!!! <3

bottom of page