top of page
Anne_Portugal.jpeg

NESODDEN
Min siste biodanza: Coming Home

 

Biodanza was “love at first sight”. Biodanza is a wonderful instrument to facilitate contact with myself, vitality and transformation. Biodanza touched every part of being human (after two times!). 
Biodanza is beautiful, food for the soul.  
                                                                                
Deltakere fra gruppa

 

Lørdag 2.september kl 15-20: Vivencia, måltid, deling rundt bålet
 

 

Kjære alle dere som har danset med meg, alle jeg har møtt i dansen, alle som har ønsket å oppleve meg som biodanzalærer - nå er det en siste anledning!!!

Et stort og viktig kapittel er nå på siste side; min reise med biodanza. I 14 år har dette systemet åpnet og æret livet, i 10 av dem som lærer. Det har vært en reise som har hatt dyp og stor betydning, gjennom alt det har åpnet for av bevegelser, innsikter, kunnskap, møter, nærhet, tydelighet, synlighet, hjertekontakt... Så mye som har blitt knadd inn som del av meg, som lokkende fugler som viser lysets vei, min vei. Nå går min vei i andre retninger. Jeg lytter til hjertet og velger tillit til at skrittene vil vise seg. 

Så nå i denne siste siden av kapittelet vil jeg feire og markere. Feire alle disse gavene, markere de 10 årene og skape en avrunding. For det som kjennes som en avslutning nå, om det vil komme tilbake senere vet jeg ikke. 

Så i september blir det to åpne events: dette hjemme hos meg på plenen i skogkanten, med delt måltid etterpå, og mulighet for deling rundt bålet utover kvelden. 

Det andre en helg i Trondheim 23-24 september med tema Livets Gaver. 

 

Med stort og åpent hjerte ønsker jeg dere alle velkomne til denne dagen og kvelden lørdag 2.september! Foreslått bidrag er kr 300,-. Påmelding til meg (mail, sms) og vipps til 40485853 eller kontakt ved oppmøte. Ååååå, wow, så mye glede  <3 <3 <3

Kongebråtveien 62, 1459 Nesodden. I enden av grusvei, hold til venstre. Nærmeste busstopp er Bjørgan (men kommer du fra byen kan det være bedre å gå av på Jaer skole, sjekk ruter) eller hør om det er mulig å kjøre med noen :) PS det bor en skjønn katt her! ♥HJERTELIG VELKOMMEN ♥ 

bottom of page