top of page
DrommefangerWS_small.png

DRØMMEFANGER
seremoniell workshop 14.11.21
 

Hva er dine drømmer for fremtiden – denne nye verdenen vi holder på å føde? Hva ønsker du å veve inn i din livsvei – for deg selv, din familie og venner og verden..?
 

A DAY OF HONORING AND CO-CREATING OUR DREAMS & CONNECTION TO NATURE

 

Drømmefangere er tradisjonelt en indianer-tradisjon. Vevd av bestemødre og bestefedre til nyfødte barn og hengt over krybba for gi de små fredfulle, vakre drømmer. Når nattens luft blir fyllt med drømmer, er de gode drømmene klare og finner veien til drømmeren, stiger ned gjennom fjærene, mens de dårlige drømmene på sin side er forvirret, for de kan ikke finne veien gjennom vevnaden og blir fanget der til solen står opp og gjør at de fordufter ut i ingenting.

Veven tilbyr oss også en hjelp til å realisere våre mål, ved å nyttegjøre idéer, drømmer og visjoner. Om du har tillit til den store ånden, vil veven slippe de gode drømmene gjennom mens de dårlige vil bli sittende fast og ikke slippe til.

Fra dette ønsker jeg å invitere til en drømmefanger-dag – hvor vi vil starte i skogen med et inntuning-rituale for så å finne de kvistene vi trenger til kransene med en ærbødighet for livet. Når vi kommer inn vil vi flette kransen (som jo også kan bli til en krans-dekorasjon om du ønsker det), før vi beveger oss inn i lunsj rundt bordet i delvis stillhet. Etter lunsj vil vi gjøre flettingen/vevingen – med bønner og historier om natur, liv, kjærlighet og lys. Om tiden tillater det vil vi gå videre med å feste på fjær, perler og hva annet du ønsker å feste på. Som avslutning på dagen inviteres du igjen til sirkelen og til en bønn av intensjon – for oss selv, våre kjære og for å føde denne nye tiden for fred og harmoni.

Begrenset til 10 deltakere. Du melder deg på ved å vippse til 40485853 og gi meg beskjed. Donasjonsbasert med utgangspunkt i kr 500/pers og mulighet for å betale mer eller mindre.

Ta med:
- mat til felles bord (eller til deg selv om du har allergier, selv om det ofte blir gluten- og melkefri mat uansett)
- liten hagesaks
- fjær, perler og annet du ønsker å ha på drømmefangeren din.
- tråd/hyssing om du ønsker noe spesielt (jeg har masse sytråd)

Om meg Anne Birgitte Solli – danser, lærer, drømmer, utforsker og skaper i livet med en evig åpning til naturens visdom og læring fra de gamle visdomstradisjonene. Underviser biodanza, driver Mon:olá earth connecting center, prisbelønt industridesigner og lærer i kunst- og håndverksfag - og begynte mine små skritt i den gamle shamantradisjonen i Peru for 2,5 år siden. Og jeg har alltid laget ting med stor glede!

Workshopen blir holdt på engelsk om noen av deltakerne ikke snakker norsk :) 
Will be held in English is some of the participants don't speak Norwegian :) 

bottom of page