top of page
Banner_mini.png

DREAMCATCHER-ART
 

Hva er dine drømmer for fremtiden – denne nye verdenen vi holder på å føde? Hva ønsker du å veve inn i din livsvei – for deg selv, din familie og venner og verden..?
 

HONORING AND CO-CREATING DREAMS & CONNECTION TO NATURE

 

Drømmefangere er tradisjonelt en indianer-tradisjon. Vevd av bestemødre og bestefedre til nyfødte barn og hengt over krybba for gi de små fredfulle, vakre drømmer. Når nattens luft blir fyllt med drømmer, er de gode drømmene klare og finner veien til drømmeren, stiger ned gjennom fjærene, mens de dårlige drømmene på sin side er forvirret, for de kan ikke finne veien gjennom veven og blir fanget der til solen står opp og gjør at de fordufter ut i ingenting.

Veven tilbyr oss også en hjelp til å realisere våre mål, ved å nyttegjøre idéer, drømmer og visjoner. 

Fra dette skaper jeg drømmefangere – som kanskje starter med å be om tillatelse til å klippe noen greiner til kransen. Videre blir veven, uttrykket, budskapet flettet, sydd og samskapt til en estetisk helhet der de hver og en har sin gave til verden - ofte delvis i meditasjon og med en bønn av intensjon – for oss selv, våre kjære og for å føde denne nye tiden for fred og harmoni.

Utstilling løpende på senteret (når det ikke er annet som foregår der) - og tidvise utstillinger verden rundt. Velkommen til å se, drømme, kjenne, føle...og evt ta med en eller flere hjem. Alle er til salgs, med veilende priser hvor det er åpning for justering om lengselen overgår budsjettene... 

Om meg Anne Birgitte Solli – danser, lærer, drømmer, utforsker og skaper i livet med en evig åpning til naturens visdom og læring fra de gamle visdomstradisjonene. Underviser biodanza, driver Mon:olá earth connecting center, prisbelønt industridesigner og lærer i kunst- og håndverksfag - og begynte mine små skritt i den gamle shamantradisjonen i Peru for 3 år siden. Og jeg har alltid laget ting med stor glede!

Ulike kanaler er under utarbeiding; 
https://www.dreamcatcherart.world/
Instagram: dreamcatcherart.world
Facebook: Dreamcatcherart.World
Etsy: DreamcatcherArtWorld


<3 <3 <3

bottom of page