SOMMERFEST!

Jeg elsker sommer i Norge! - på Nesodden, i skogen, i hagen, i huset jeg er så heldig å leve og utfolde livet i og med. Og hver gang jeg åpner dørene til et eller annet, skjer det noe magisk. Noe hjertevarmt, noe lekent, noe berikende og nærende. Så nå vil jeg invitere til sommerfest! Til meg og senteret jeg åpnet her for snart ett år siden.

Velkommen nær og fjern, liten og stor, sakte og utfoldende til en ettermiddag og kveld full av begivenheter – planlagte som uplanlagte 

Det blir kakaoseremoni, tribal face painting, kunstutstilling, diktopplesning, måltid, dans, utekino og kanskje enda mer..? Du inviteres til å ta med noe du liker å spise til felles bord, samt det du selv ønsker av drikke. Det blir nok kanskje også en åpen scene der du kan dele en sang, en dans, et dikt eller noe annet som vil komme frem. Livet er magisk og kvelden er åpen…

Velkommen til mitt paradis, Anne B. Solli og Mon:olá earth connecting center - for en dypere kontakt med livet.

KVELDENS PROGRAM:

Kl 16: Cacao ceremony av MyMaria Skarp.
Påmelding til My: remembrancecacao@gmail.com. Pris kr 120,- (vipps/kontant)

Kl 17: Åpning av kunstutstilling av Ane Sommerstad. Diktopplesning av Åsmund Seip. Utstillingen er en salgsutstilling som står hele kvelden og muligens i en tid fremover. Åsmunds siste bok vil også være til salgs, samt en ting eller flere jeg selv har skapt.

Kl 17 og utover: Tribal face painting av Lynsey Moonflower. By donation, vipps/kontant.

Kl 18: Åpning av sommerfesten! Av Anne og Mon:olá earth connecting center.

Kl 18:30: Felles måltid

Kl 19:30 og utover: Fri dans til forlokkende rytmer

Kl 22: Utekino - håper vi :)

Om cacao ceremony:


Cacaoen som My jobber med er 100% Criollo bønner, med opprinnelse i den ville regnskogen i Guatemala og er av Ceremonial Grade Kvalitet.
Ceremonial Grade Cacao er en kraftig og tidligere oversett lærer, facilitator og medisinplante. Den er feminin, skånsom, hjerteåpnende og brukes til helbredelse av hele mennesket - kropp, sinn, følelser og sjel.
Cacao av god kvalitet er en supermat og er en av de mest komplekse, ernæringsmessige og komplette matvarene på planeten, fullpakket med vitaminer, mineraler og antioksidanter.

( Mer info om hva en Cacao Seremoni er og hva som er viktig att tenke på (i forkant av en seremoni) gis via mail ved påmelding.

My har holdt mang en kakaoseremoni siden hun møtte Cacao første gang i Guatemala 2012. Hun har en dyp ektefølt ærbødighet til denne rike gaven fra Moder Jord og vi er veldig glade for å kunne tilby dette på årets sommerfest.

Maks 15 deltakere. Påmelding til My: remembrancecacao@gmail.com. Pris kr 120,- (vipps/kontant)

Ane Sommerstad:
 

In a world with so much focus on separation and fear, I want to tell another story. What if we recreate history and tell stories of unity, stories of trust and love?

Through my sculptural messengers and the pictures I create based on them, I tell a story of connection. Underneath what separates us from our own inner being, nature and each other, a river flows in our DNA. It is primal, it is existential, and it connects us to the grand mystery of being.
 

Felleskap, kontakt og nærhet til hverandre og naturen er vel noen av de kvalitetene jeg opplever sterkest hos Mon:olá. Denne tidløse kvaliteten, kontakten med urmennesket i oss og det å vekke oss opp til mysteriet LIVET, er drivende elementer i min kunst.
Min siste utstilling var på vakre Bali, hvor kjærlighets energien er kraftig. Å nå få gjøre en liten utstilling hos Anne som også har hentet inspirasjon på Bali og har skapt et strålende kjærlighetsrom på Jaer, er en glede.

Ane er en kunstner bosatt på Nesodden og bringer oss bilder, malerier, skulpturer i mange ulike formater og uttrykk. Gleder meg til å lage utstilling med hennes kunst!

Åsmund Seip:


Åsmund Seip (38) er en norsk poet fra Nesodden. «HER - eller kunsten å huske hvem jeg er» er hans tredje diktsamling og hans første på norsk. Åsmund brenner for å formidle poesi fra scenen, og tekstene tar deg med på en reise gjennom åpenhet, sårbarhet og kraften vi finner i naturen. På ærlig og nakent vis rører Åsmund og HER ved kjernen av det å være menneske på jorda i dag.

Lynsey Moonflower:

 

I Lynsey Moonflower will gladly be offering tribal face markings.

Tribal Warriors use these markings to connect to their personal source and each other.
Since we are a dance tribe I will also include biodegradable glitter.

For me personally, once my tribal markings are on, I feel more free to express and appreciate myself.
My project happened very organically for me. It began during a vision in a group meditation. I was rejoined by 2 of my female ancestors. We all wore tribal markings. I really felt their presence and strength, which made me realise my own.


We are all warriors, I admire you all for all life’s challenges we face. I invite you to connect to your inner playful warrior, to freely express yourself and to connect with each other.

I love this quote: ”we are in this together”.

By donation, vipps/kontant.

 

Mon:olá earth connecting center  •  Anne Birgitte Solli  •  Biodanza facilitator & more  •  Isis the cat
Kongebråtveien 62  •  1459 Nesodden  •  Norway  •  +47 404 85 853

 

© 2013 by Monolá. All rights reserved.