top of page
Ladedag_banner.jpg

LADE-DAG 28.8

Velkommen til en LADE-DAG på Mon:olá earth connecting center søndag 28.august!
Welcome to charging-day at Mon:olá earth connecting center Sunday 28th of August!

 

Mmmm…dypere pust, åpnere sanser, helende hvile…
Nina skogsbadguide, Hanna gongspiller og Anne senter-invitator og space-holder inviterer deg til en dag i skog, lyd og suppe, for å integrere sommerens opplevelser og la det sakte og nærende skape rom for høstens fokus.

Vi møtes i sirkel kl 14 for en liten åpningsseremoni, beveger oss inn i naturen, deretter inn i en lydreise for så å runde av med suppe (vegan, glutenfri) og en avslutningsseremoni.

SKOGSBAD:
Shinrin yoku betyr å bade sansene i skogens atmosfære. I Japan er denne praksisen en del av folkehelse-tilbudet, og du kan få den på resept. Aktiv tilstedeværelse i naturen roer ned nervesystemet vårt. Skritt for skritt kommer senker roen seg. På norsk kaller vi det skogsbad. Det er noe helt annet enn å gå tur, vi skal ingen steder, vi er bare tilstede. Skogsmeditasjonen bringer deg nærmere naturen, rundt deg og i deg.
Kom, bli med inn mellom trærne og finn roen!

 

GONGBAD:
Kom, legg deg ned og la deg lede av gongens kraftfulle, rullende toner.
La gongene lede deg forbi den evige tankestrømmen, og føre deg inn i en dyp transelignende tilstand hvor du kan oppleve en indre ro som er vanskelig å beskrive i ord. Mange opplever det som en dyp meditativ tilstand. Gongene tar deg med på en indre reise som regenererer, gir deg fornyet energi, og som gir deg en opplevelse av å lande i deg selv.
Lyden og vibrasjonene kan hjelpe deg å gi slipp på stress, forbedre søvnkvaliteten og roe nervesystemet.
La hver celle i kroppen vibrere og la batteriene lades.

________________________

 

Om NINA, skogsbader:
Nina Alida driver Skogsmeditasjon, som inviterer til opplevelser som forsterker nærheten til naturen. Hun er sertifisert shinrin yoku-guide og integrative forest therapy practitioner, og naturveileder. Hun har vært skrivende redaktør i flere medier, de siste 17 i NRK, før hun hoppet av og gikk inn i skogen. Nå lager opplegg for å få naturen inn i hverdagen både for organisasjoner og enkeltpersoner, en og en og i grupper. Nina Alida er også sjamanistisk praktiserende, og holder trommereiser og seremonier.

 

Om HANNA, gongspiller:
Jeg oppdaget lyd i form av toning og syngeboller tidlig på 90-tallet, og har siden brukt det som et redskap for egenutvikling og terapi. Rett lyd treffer der hvor ikke noe annet slipper til. Det berører deler av oss vi ikke visste var der. Lyd berører og gjør noe med oss som mennesker. Lyd lar oss hente det vi trenger og kan tåle fra vårt indre. Den ordløse lyden som bare lar oss være - helt fri fra å gjøre. Det fascinerte meg, og jeg kunne ikke gi slipp på lyd.
Det førte meg til gongen for omtrent fem år siden. Som bakgrunn har jeg utallige kurs i bruk av toning og syngeboller, i tillegg til intensiv Gong Master Training med flere av de mest anerkjente lærerne.
Av yrke er jeg papirkonservator, men jobber også som terapeut. Jeg er utdannet i Enhetsterapi Mestringsmedisin under dr. Audun Myskja, og er sertifisert Emotion Code Practitioner. Både gonger og syngeboller er en del av mitt terapeutiske arbeid.
Om et halvt år er jeg ferdig med en toårig utdannelse som meditasjonslærer hos Audun Myskja.

 

Om ANNE, spaceholder og senter-invitator:
Mon:olá earth connecting center ønsker å gi deg en dypere forbindelse til livet. Holdt fredfullt og vakkert i skogkanten tilbyr det en god ramme for å ære livet, våre gaver og alt vi er. Anne som driver og bor her er biodanzalærer, industridesigner, drømmefanger-kunstner og finner mer og mer mening og glede i å holde rom & koble til det seremonielle.

Med stor glede og varme i hjertet inviterer vi deg til denne dagen for næring, væren, roen og kjærligheten 

 

__________________

Veibeskrivelse:
Kongebråtveien 62 er et grått hus på toppen og i enden av Kongebråtveien. Fra Nesset er grusveien til venstre rett etter Eklund, fra Nesoddtangen er det tl høyre like etter Jaer skole. 800 opp i skogen, hold til venstre der veien deler seg og hold fortsatt til venstre der det ser ut som du skal til et hvitt hus. Rett rundt svingen der er vi 

Ring 40485853 om du ønsker veibeskrivelse.

Med buss fungerer det best med nr 570, den er på Bjørgan en halvtime før (retning Vinterbro), og da er det en fin gåtur de 800 meterne på grusveien.

 

Ta med matte til å ligge på, vannflaske og klær etter værforholdene (som holder deg varm også i det rolige).

MAKS 10 DELTAKERE!
Påmelding til connect@monola.no (Anne) og vipps kr 1200,- til 40485853 med tekst Ladedag.   

 

Filmer som
berører
vekker
åpner
og nærer

bottom of page