OM ANNE

Biodanza har mer enn noen annen form for dans og selvutvikling brakt meg nærmere meg selv, min integritet og det jeg opplever som min kraft. Endelig, etter mange år, opplever jeg å kunne stå frem i verden som den jeg er, uten å være redd for at det er 'feil'. Dessuten er det en sann glede både å bevege kroppen i øyeblikkets uttrykk - og å få oppleve kjærlig kontakt med andre mennesker!

                                                                                                                                                                                                                  Anne Birgitte Solli

OM ANNE BIRGITTE SOLLI

 

 

Anne Birgitte Solli er utdannet industridesigner og lærer i kunst- og håndverksfag, og har jobbet med alt fra kostyme- og klesdesign til møbel-/interiørdesign. I sitt virke her mottok hun flere utmerkelser, blant annet for konseptet Audrey - et klesdesignkonsept med scooterklær for kvinner inspirert av Vespa, Audrey Hepburn og 50-60-talls mote. Dette konseptet lanserte hun i Norge i 2006 og siden i andre europeiske land i 2009, da i samarbeid med det italienska firma Oltremoto. (Bilder m.m kan ses på facebook: Audrey Scooterbabe.) Som designer ble hun ansett for å ha ekstraordinær estetisk sans, være grundig og stilsikker, samt ha en integrert forståelse og ønske om et miljømessig fokus.

 

Når hun nå har valgt å bli lærer i biodanza, er det etter en personlig prosess som har pågått gjennom mange år, der ulike helsetilstander og personlige lengsler har åpnet for store endringer. Veien har gått gjennom dype prosesser som Path of Love, Somatic Experience, ulike healingteknikker, Still Point og Vibrapati, samt mer tradisjonelle fysiologiske behandlinger, ulike former for bevegelsesteknikker, dans, mat og meditasjon.

 

"Gjennom biodanza har jeg erfart og opplever stadig tilstander av mye mer liv, glede, tilstedeværelse og kjærlighet enn det jeg tidligere har opplevd og tenkt som mulig. Når det så også bringer meg så mye nærmere meg selv og mitt potensial, er det med stor glede og takknemlighet at jeg kan undervise i denne magiske, vidunderlige, omfattende og kjærlige danseformen - som er så mye mer enn dans.. som bringer oss nærmere hverandre som mennesker, som liv, i tilhørighet og sannhet."

 

 

                                    Bilde øverst viser fire biodanzalærere, fra venstre Paola Havill, Frid Langsrud, Anne B. Solli og Torill Aagren.

                                    Bilde til venstre Anne B. Solli.

Mon:olá earth connecting rituals  ::  Anne Birgitte Solli  ::  Biodanza didaktisk lærer  :::  Isis senterets katt
Kongebråtveien 62  ::  1450 Nesoddtangen  ::  Norway  ::  anne (at)monola.no  ::  +47 404 85 853

 

© 2013 by Monolá. All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now