OM ANNE

Annes måte å lede biodanza-workshop på oppleves for meg autentisk, trygt, nært, inspirerende og varmt. Åpnende for gleden og hjertet, og også for stillheten og sårbarheten som for meg åpner dypere rom og forbindelse inn til kjernen som gjør det lettere å forbinde meg med andre i tillit og kjærlighet. Og det er å være nær, nærende!
Øvelsene og dansen lander meg i kroppen og åpner hjertet på vidt gap samtidig som en større tilstedeværelse gjør grensene mine gode og sterke.
Anne holder gruppa godt med sin tilstedeværelse, varme og entusiasme og kjærlighet til Biodanza og livet. Er sjøl i livets dans med hele seg og sine følelser. Og det gjør det trygt for meg å være rundt henne.

                                                                                                                                                                                                   Deltaker gjennom flere år

OM ANNE BIRGITTE SOLLI

 

Livet har alltid vært en arena for utforsking av bevegelse og mening for meg. Med diverse erfaringer innen mange ulike behandlinger og helsevern, har det vært mange muligheter til å åpne dører inn til mulige berikelser av hva livet kan by på.

Da jeg først oppdaget biodanza for 10,5 år siden var det som å komme hjem. Både i meg selv, i gruppa - og i det språket og forståelsen av livet som biodanza inviterer til. Nå har jeg undervist siden 2013 og det er en reise av stadige nye dører som kan åpnes. Utrolig takknemlig for alt jeg kan få bevege, oppdage, berike, møte, favne, erkjenne, undres over... Og uendelig glad, ydmyk og takknemlig til alle dere der ute som kommer til mine workshops og grupper - dere er en utrolig kilde til livets mening, glede, varme, nærhet, kreativitet, tillit og kjærlighet. ♥

Om du er ny til biodanza, er du velkommen til å ringe meg på 40485853 :)

Med ønske om en vakker, bevegende, levende dag ♥

Anne Birgitte Solli er tidligere utdannet industridesigner og lærer i kunst- og håndverksfag, og har jobbet med alt fra kostyme- og klesdesign til møbel-/interiørdesign. I sitt virke her mottok hun flere utmerkelser, blant annet for konseptet Audrey - et klesdesignkonsept med scooterklær for kvinner inspirert av Vespa, Audrey Hepburn og 50-60-talls mote. Dette konseptet lanserte hun i Norge i 2006 og siden i andre europeiske land i 2009, da i samarbeid med det italienska firma Oltremoto. (Bilder m.m kan ses på facebook: Audrey Scooterbabe.) Som designer ble hun ansett for å ha ekstraordinær estetisk sans, være grundig og stilsikker, samt ha en integrert forståelse og ønske om et miljømessig fokus.

 

                                    Bilde øverst viser fire biodanzalærere, fra venstre Paola Havill, Frid Langsrud, Anne B. Solli og Torill Aagren.

                                    Bilde til venstre Anne B. Solli.

Biodanza har mer enn noen annen form for dans og selvutvikling brakt meg nærmere meg selv, min integritet og det jeg opplever som min kraft. Endelig, etter mange år, opplever jeg å kunne stå frem i verden som den jeg er, uten å være redd for at det er 'feil'. Dessuten er det en sann glede både å bevege kroppen i øyeblikkets uttrykk - og å få oppleve kjærlig kontakt med andre mennesker!

                                                                                                                                                                                                                  Anne Birgitte Solli

Mon:olá earth connecting center  •  Anne Birgitte Solli  •  Biodanza facilitator & more  •  Isis the cat
Kongebråtveien 62  •  1459 Nesodden  •  Norway  •  +47 404 85 853

 

© 2013 by Monolá. All rights reserved.