top of page
FB_IMG_1541844648091.jpg

OM ANNE/
testimonials

Annes måte å lede biodanza-workshop på oppleves for meg autentisk, trygt, nært, inspirerende og varmt. Åpnende for gleden og hjertet, og også for stillheten og sårbarheten som for meg åpner dypere rom og forbindelse inn til kjernen som gjør det lettere å forbinde meg med andre i tillit og kjærlighet. Og det er å være nær, nærende!
Øvelsene og dansen lander meg i kroppen og åpner hjertet på vidt gap samtidig som en større tilstedeværelse gjør grensene mine gode og sterke.
Anne holder gruppa godt med sin tilstedeværelse, varme og entusiasme og kjærlighet til Biodanza og livet. Er sjøl i livets dans med hele seg og sine følelser. Og det gjør det trygt for meg å være rundt henne.

                                                                                                                                                                                                   Deltaker gjennom flere år

OM ANNE BIRGITTE SOLLI

 

NÆRVÆR  •  SELVVERD  •  INDERLIGHET  er kanskje de tre ordene som gjennom min undervisning og livsreise beskriver meg og det fokuset jeg har mest gjennom mitt virke. Livet har alltid vært en arena for utforsking av bevegelse og mening for meg. Med diverse erfaringer innen mange ulike behandlinger og helsevern, har det vært mange muligheter til å åpne dører inn til mulige berikelser av hva livet kan by på.

Da jeg først oppdaget biodanza for 14 år siden var det som å komme hjem. Både i meg selv, i gruppa - og i det språket og forståelsen av livet som biodanza inviterer til. Nå har jeg undervist siden 2013 og det er en reise av stadige nye dører som kan åpnes. Utrolig takknemlig for alt jeg kan få bevege, oppdage, berike, møte, favne, erkjenne, undres over... Og uendelig glad, ydmyk og takknemlig til alle dere der ute som kommer til mine workshops og grupper - dere er en utrolig kilde til livets mening, glede, varme, nærhet, kreativitet, tillit og kjærlighet. ♥

Om du er ny til biodanza, er du velkommen til å ringe meg på 40485853 :)

Med ønske om en vakker, bevegende, levende dag ♥

Anne Birgitte Solli er tidligere utdannet industridesigner og lærer i kunst- og håndverksfag, og har jobbet med alt fra kostyme- og klesdesign til møbel-/interiørdesign. I sitt virke her mottok hun flere utmerkelser, blant annet for konseptet Audrey - et klesdesignkonsept med scooterklær for kvinner inspirert av Vespa, Audrey Hepburn og 50-60-talls mote. Dette konseptet lanserte hun i Norge i 2006 og siden i andre europeiske land i 2009, da i samarbeid med det italienska firma Oltremoto. (Bilder m.m kan ses på facebook: Audrey Scooterbabe.) Som designer ble hun ansett for å ha ekstraordinær estetisk sans, være grundig og stilsikker, samt ha en integrert forståelse og ønske om et miljømessig fokus.

Flere testimonials:

 

Monola earth-connecting center ligger vakkert og sanselig til i skogen, og er som en hellig liten oase. Både naturen og Anne selv, med sin klokskap, varhet og inderlige tilstedeværelse innbyr til tillit og sanne møter med seg selv. Med all sin livsvisdom holder Anne rommet på en varm, leken og sann måte som gjør det trygt å lande  i hjerte. For meg ble det som å finne hjem og lande i mitt eget tempel. Kvinne, 47. 🌟🧚‍♂️💜😘
 

Hm, du er denne sjela som har denne kroppen, som har dette hjemmet, som har denne hagen, som hører til i denne skogen, som hører til på denne kloden, og som gir det lyset du har til det hele.

Og vi kjenner det berøre oss, slik stråene kan stryke mot leggene, slik vinden kan berøre kinnene, slik vannet kan kjæle med føttene, slik vi også er i kontakt med alt dette, nå, med deg, som oss.

Takk. Tomas Mørkrid

Jeg følte meg veldig godt bemøtt og sett av Anne. Hun ga et trygt og godt rom for meg. Og guidet meg gjennom det som var viktig for meg. Anbefales på det varmeste!  Rune Fossdal

I have experienced Anne as a very warm hearted and lively host and workshop leader. I highly recommend her attunement therapy session, as well as her Biodanza workshops and ceremonies. The center is beautiful, bright, cozy, with a wonderful view to the forest.  Karina Hoepers

I have experienced Anne as a ritual and Biodanza facilitator. Anne is a great and inspiring person, with a deep understanding of being. She facilitates in a very inclusive and joyful way, and I had a beautiful experience through her guiding.

I recommend Anne, both as a facilitator and teacher. And her beautiful center in the forest. An inspiring place to rest, connect and celebrate life. Philip Dons

bottom of page