top of page
1453838672626.png

ONLINE SAMLINGER

ANSIKT TIL ANSIKT - NÆRHET & TILHØRIGHET I KORONAENS TID

Gruppe som planlegges fra høsten av :) Ta gjerne kontakt om det berører noe i deg... 

Hvordan har du det i disse tider?

Hva vekkes i deg gjennom alt som presenteres i media og lockdown? Og hvordan favner du deg selv i alt?  Finner du de skrittene du lengter etter…

 

Vi lever i en veldig spesiell tid. Mye som oppleves langt fra hva vi er vant til. I det har det vokst frem et ønske om å invitere til samlinger, til rom der vi kan få dele og utforske noen sentrale temaer i denne tiden. Der du kan bli sett og hørt. Der vi kan nære de spirene av lengsler i hjertet og der kanskje noe av det vi må forholde oss til i dag kan gi rom til nye innsikter om hvem vi er og hva vi ønsker for fremtiden.

 

Hver samling vil bli en kombinasjon av deling, meditasjon og bevegelse. Du inviteres til å ta med deg dine refleksjoner om tema, samt notatbok og stearinlys inn i samlingene som vil foregå online med plass til fem personer fysisk tilstede på senteret hos meg i tillegg. Det vil være et rom av hjerteytringsfrihet, hvor sannheten kan eies av hver enkelt.

 

Jeg vil holde feltet, introdusere tema og bringe alt jeg har av verktøy og erfaring fra en lang personlig reise og studier gjennom mange lag og sider ved det å være menneske. Med ydmykhet, takknemlighet og en dedikasjon til livets utfoldelse er det mitt ønske at dette kan være et rom for å kunne puste dypere – inn i jording og hjertet og utover i lyset og friheten…

 

En ukedag kl 10 – 11:30, mulige temaer:

• Identitet i en verden av masker.

• Tilhørighet i opplevelse og forståelse.

• Stå i tvil og det å ikke vite.

• Å kunne velge kjærlighet fremfor frykt.

• Veien videre / Valgfritt tema etter ønske fra gruppa.

 

Utveksling er kr 1111/1333 ( åpen for annen utveksling om ønskelig/nødvendig). Vipps 40485853 eller konto 9802 48 11689 (Mon:olá AS - OBS NYTT KONTONUMMER!!!))

 

Alle som er påmeldt får linken til zoom et par dager i forveien. Om du ønsker å være en av de fem det er tillatt å ha fysisk tilstede, si fra i god tid.

 

PÅMELDING TIL ANNE: connect@monola.no eller tlf 40485853. 

 

Hjertelig velkommen!!!

Mer info om Anne, se monola.no/om-anne-testimonials

 

 

bottom of page