November 17, 2015

September 25, 2015

August 19, 2015

August 10, 2015

July 10, 2015

Please reload

Recent Posts

Å ta imot det som er godt

July 13, 2015

1/2
Please reload

Featured Posts

Livets gaver

July 10, 2015

Denne sommeren har jeg bestemt meg for å være åpen for livets gaver. Jeg har få ideer om hva de kan bestå i, men allikevel gjør det meg glad bare å åpne for det.

For noen måneder siden kjente jeg meg helt stressa for at sommeren kunne bli nok en tid med mye alenetid, hvor 'alle andre' var på ferie et sted, mens jeg var hjemme alene, blakk og sliten. Ikke særlig gøy. Men så skjedde det et skifte. Og hvordan skjedde egentlig det?

I mangel av energi, finanser, bekreftelse og sikkert mye annet, kan man lett havne i en strøm av negativitet. Der begrensningene blir tydeligere enn mulighetene. Jeg jobbet så klart med masse positiv tenkning, for det har vi jo lært. Men allikevel fant jeg meg selv stadig vekk (syns jeg selv) i et mørkt rom av kjiphet. Tror jammen døra gikk igjen og, så det var fint lite dagslys som slapp igjennom. Kanskje det er noe med mørke? Å komme helt inn et sted, der det ikke finnes noe lys som hjelper oss å se. Da er det jo heller ikke så mye å få gjort. Vente så klart, hva mer? Aha, slippe ja. Slippe ideene, forestillingene, vurderingene om hvem jeg er, hva jeg må gjøre og ikke gjøre for å være vellykket, for å 'rettferdiggjøre' min eksistens. Slippe, for i mørket fins ingen retning, ingen guide som kan vise vei, ingen fine nymalte T-er langs noen sti. Slippe tanken på at jeg må finne veien. Slippe ideen om at jeg må klare det og det og i hvert fall det.

Og jammen, har du sett på maken, så skapte det rom for litt lys! Jo mer jeg slapp, jo mer lys kom det inn. Så fra et mørkt vondt sted, slapp redselen og åpningene kunne begynne å komme. Et sted inni meg, rett i nærheten av det mørke, fantes en trygghet, en tillit og en overgivelse. En kontakt med noe uendelig mye større enn meg. Og som har uendelig mye mer oversikt enn jeg noen gang vil kunne få, uansett hvor hardt jeg prøver. Så derfor har jeg nå en sommer i overgivelse. En sommer hvor jeg åpner for livets gaver. Jeg vet utrolig lite hva som kommer til å skje, men så langt har det vært både nydelig, over all forventning og bare deilig. Så fantastisk god sommer folkens! Ta imot av livets gaver, det anbefales!

 

Please reload

Follow us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mon:olá earth connecting rituals  ::  Anne Birgitte Solli  ::  Biodanza didaktisk lærer  :::  Isis senterets katt
Kongebråtveien 62  ::  1450 Nesoddtangen  ::  Norway  ::  anne (at)monola.no  ::  +47 404 85 853

 

© 2013 by Monolá. All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now