November 17, 2015

September 25, 2015

August 19, 2015

August 10, 2015

July 10, 2015

Please reload

Recent Posts

Å ta imot det som er godt

July 13, 2015

1/2
Please reload

Featured Posts

Å ta imot det som er godt

July 13, 2015

 

Vi har alle opplevd å kjenne den gode energien sitre gjennom kroppen i et møte som utfolder seg med mye mer intimitet og intensitet enn vi kanskje trodde på forhånd. Kanskje en one-night stand eller en invitasjon til noe mer. Hva skjer med oss i etterkant av sånne møter? Hvilke tanker dukker opp? Er det her vi instinktivt skaper oss historier hvor dette møtet blir gjenstand for gjentakelse, forbedring, forpliktelse og tilsynelatende trygghet?

Det er naturlig å ville skape rede. Det er naturlig å ville finne den rette å stifte familie med. Tror jeg. Men spørsmålet er - som i alle relasjoner - hvem har ansvaret for vår lykke? Hva hvis vi virkelig ønsket, håpet og det ikke ble noe mer. Kan vi da tillate oss å allikevel ta imot den enorme gaven vi opplevde den ene gangen - eller vil skuffelsen over at det ikke ble noen gjentakelse overskygge gaven...

Vi kan ta imot det som er godt og vi kan si nei til det vi ikke vil ha. Vi kan også trosse realitetene og gå inn i sorg, bitterhet og skuffelse over det som kunne ha vært, men som ikke ble. "Hvorfor kunne han ikke skjønne det? Hvordan kunne hun ha gjort det annerledes?" Osv...

Vi har drømmer, vi har oss selv, vi har den tilhørigheten som det å være i live gir oss. Men vi har ikke kontroll på livet, hvordan det utspiller seg, hva andre trenger og ikke trenger. Vi har det vi selv kan åpne for. Jo mer vi kan åpne for tillit og ikke kontroll, jo mer gaver kan vi åpne for - i øyeblikket - og uten attachment.

Vi kan si ja til det som er godt for oss, vi kan si nei til det vi ikke vil ha, enten om det kommer fra en annen eller fra oss selv. Vi har friheten til å velge. Vi kan ta imot det som er godt.

 

Please reload

Follow us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mon:olá earth connecting rituals  ::  Anne Birgitte Solli  ::  Biodanza didaktisk lærer  :::  Isis senterets katt
Kongebråtveien 62  ::  1450 Nesoddtangen  ::  Norway  ::  anne (at)monola.no  ::  +47 404 85 853

 

© 2013 by Monolá. All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now