top of page
97B3C22B-0079-40F3-808B-CD6AD8726942_1_201_a.jpeg

TRONDHEIM
workshops med Anne

“The first experience of our identity is an inner sensation of being alive, triggered by the body in movement. In biodanza, our sense of identity is strenghtened through the many opportunities it gives us to intensely experience ouselves as embodied moment-to-moment awareness of moving sensations and emotions."                                                                                                                                                                           Rolando Toro, founder of biodanza

Livets gaver - 23-24 september - siste helg!!! 

Livet er fullt av gaver! Uinnpakka og uten adresselapp. Knopper som brister, farger som spretter, smaker som skaper øyeblikk av glede og nytelse - og som åpner for undring og nysgjerrighet. Hvis vi vil - og tillater...

I biodanza gis det rom for vårt potensial, rom for kontakt med våre gaver, og tillatelsen til både å dele og ta imot. 

For mer inspirasjon, skrev jeg en blogg om dette tema for en tid tilbake: 
https://www.monola.no/post/2015/08/19/livets-gaver-ii

Denne høsten har jeg undervist biodanza i 10 år. Tiden vi lever i invitere til å se lengre og tåle endringer horisonten viser. Det er som jeg en periode går mot slutten. Kanskje kommer det tilbake. Men nå er dette den siste biodanzahelgen i Trondheim. For avslutning og feiring!

Så la oss samles en siste gang og skape minner i sjel, sinn og kropp som vil vare i lang. lang tid... <3 

DENNE HELGEN VIL VI BERØRE FØLGENDE:
• Tillatelse til å ta imot.
• Øve på selvregulering; ære din indre stemme.
• Ta imot støtte og selv gi støtte gjennom å være deg. 
• Frihet gjennom å få bevege det som kommer innenfra.
• Åpne for hva det betyr å leve mer i flyt gjennom å k
jenne det i kroppen.. 

 

Velkommen inn i dette bevegende rommet. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper, men det er viktig at du kjenner at dette resonnerer, at du har erfaring med indre arbeid. Jeg har holdt workshops i Trondheim gjennom mange år nå. Flere har fulgt reisen hele veien, andre har mer nylig oppdaget det. Men alt i alt opplever jeg at det alltid er en god gruppe å være i - som nå også har valgt å møtes utenom disse helgene. Alle helger er frittstående, men du vil kunne erfare at de bygger seg på hverandre, gjennom dine opplevelser & innsikter underveis. 

I biodanza inviteres du til øvelser med nøye utvalgt musikk som hver har en intensjon tilpasset tema og den reisen hver klasse er. Øvelsene gjøres individuelt, i par, i små grupper, større grupper og hele gruppa. Og alt er invitasjon, for det er bare du selv som kan finne din vei…

Biodanza kombinerer det beste vi vet av vitenskap, kunst og kjærlighet som sammen skaper en dans av menneskelig velvære og åpner for frøene av potensial som bor i oss. 
__________________

Biodanza er:
• fundamentert i vitenskapen
• forankret i hjerte
• krydret med livspoesi. 

Biodanza åpner for:
• glede
• utfoldelse
• kontakt
• autonomi
• mening
• balanse
• kjærlighet
• forbindelse 
• og mye mye mer...

Biodanza er anbefalt av hundretusener verden over!!!! 

_________
 

NÅR: Vi danser lørdag 11-18 og søndag 11-17 med en god lunsjpause hvor vi deler medbrakte godsaker (eller du spiser egen mat om du har allergier). 

PRIS & PÅMELDING: kr 2250 eller 2000 dersom du betaler inn depositum kr 500 (eller hele kr 2000) innen 23 august. Vipps til 40485853 eller bankkonto 9802.48.11689. Dersom det skulle vise seg at du ikke kan delta som planlagt, vil alt refunderes unntatt depositumet. 


Gleder meg til å høre fra deg - for spørsmål, undring, påmelding! connect@monola.no.  

Hurra! Gleder meg til å danse og utforske llivets muligheter denne siste helgen! 

____________

Om meg:
Livet har alltid vært en arena for utforsking av bevegelse og mening for meg. Med diverse erfaringer innen mange ulike behandlinger og helsevern, har det vært mange muligheter til å åpne dører inn til mulige berikelser av hva livet kan by på.

Da jeg først oppdaget biodanza for 14 år siden var det som å komme hjem. Både i meg selv, i gruppa - og i det språket og forståelsen av livet som biodanza inviterer til. Nå har jeg undervist siden 2013 og det er en reise av stadige nye dører som kan åpnes. Utrolig takknemlig for alt jeg kan få bevege, oppdage, berike, møte, favne, erkjenne, undres over... Og uendelig glad, ydmyk og takknemlig til alle dere der ute som kommer til mine workshops og grupper - dere er en utrolig kilde til livets mening, glede, varme, nærhet, kreativitet, tillit og kjærlighet. ♥

Om du er ny til biodanza, er du velkommen til å ringe meg på 40485853 eller sende epost til connect@monola.no :)

Med ønske om en vakker, bevegende, levende dag ♥


 

Det blir en god pause midt på dagene til lunsj og hvile. Ta med noe du elsker å spise som kan deles i et felles bord (eller om du har spesielle allergier, nyte selv det du har med). Ta med drikkeflaske, litt lag på lag klær, evt et teppe til en hvilestund. 

Møt opp i god tid, så vi har rom til å hilse, klemme, drikke litt te, foreta registrering etc.


 

HJERTELIG VELKOMMEN ♥ 

bottom of page