top of page
cute-dance-life-love-Favim.com-188588.jpg

TRONDHEIM
workshops med Anne

“The first experience of our identity is an inner sensation of being alive, triggered by the body in movement. In biodanza, our sense of identity is strenghtened through the many opportunities it gives us to intensely experience ouselves as embodied moment-to-moment awareness of moving sensations and emotions."                                                                                                                                                                           Rolando Toro, founder of biodanza

Veier til kontakt - innover & utover

• Kroppens magiske bevegelsespotensiale
• Hjertets dype lengsel
• Livets kontaktskapende åpninger

Hvordan er du i kontakt med deg selv, de rundt deg, naturen og livet ellers? Hvordan oppleves å kjenne deg levende, hvilende i deg selv? Hvordan uttrykker du det du ønsker..?

Dette og mere til vil være temaer for utforskning denne helgen. Med bevegelse til utvalgt musikk inviteres du til øvelser som hver har en intensjon tilpasset tema og den reisen hver klasse er. Øvelsene gjøres individuelt, i par, i små grupper, større grupper og hele gruppa. Og alt er invitasjon, for det er bare du selv som kan finne din vei…

Biodanza kombinerer det beste vi vet av vitenskap, kunst og kjærlighet som sammen skaper en dans av menneskelig velvære og åpner for frøene av potensial som bor i oss.

Helgens invitasjoner tilpasses evt gjeldende retningslinjer vedr Covid19.

 


Biodanza er:
• fundamentert i vitenskapen
• forankret i hjerte
• krydret med livspoesi.

Biodanza åpner for:
• glede
• utfoldelse
• kontakt
• autonomi
• mening
• balanse
• kjærlighet
• forbindelse
• og mye mye mer...❤️

Biodanza er anbefalt av hundretusener verden over!!!!


Vi danser lørdag 11-18 og søndag 11-17 med en god lunsjpause hvor vi deler medbrakte godsaker (eller du spiser egen mat om du har allergier).

 

PRIS: kr 2250 eller 2000 dersom du betaler alt innen 15 september. Vipps til 40485853 eller bankkonto 9802.48.11689. Ønsker du å dele opp betalingen, kan du starte med depositum på kr 750. Dersom det skulle vise seg at du ikke kan delta som planlagt, vil alt refunderes unntatt depositumet. 
 

STED: Trondheim Taiji Senter, Kjøpmannsgata 12, Trondheim.

 

PÅMELDING:

Gleder meg til å høre fra deg - for spørsmål, undring, påmelding!  connect@monola.no.

Mer info om biodanza finnes her på denne siden. Du kan også ringe meg på 40485853. 

Hurra! Gleder meg til å danse og utforske livets muligheter med dere igjen - kjente som nye ♥


Om meg:
Livet har alltid vært en arena for utforsking av bevegelse og mening for meg. Med diverse erfaringer innen mange ulike behandlinger og helsevern, har det vært mange muligheter til å åpne dører inn til mulige berikelser av hva livet kan by på.

Da jeg først oppdaget biodanza for 13 år siden var det som å komme hjem. Både i meg selv, i gruppa - og i det språket og forståelsen av livet som biodanza inviterer til. Nå har jeg undervist siden 2013 og det er en reise av stadige nye dører som kan åpnes. Utrolig takknemlig for alt jeg kan få bevege, oppdage, berike, møte, favne, erkjenne, undres over... Og uendelig glad, ydmyk og takknemlig til alle dere der ute som kommer til mine workshops og grupper - dere er en utrolig kilde til livets mening, glede, varme, nærhet, kreativitet, tillit og kjærlighet. ♥

Om du er ny til biodanza, er du velkommen til å ringe meg på 40485853 eller sende epost til connect@monola.no :)

Med ønske om en vakker, bevegende, levende dag ♥


 

Det blir en god pause midt på dagene til lunsj og hvile. Ta med noe du elsker å spise som kan deles i et felles bord (eller om du har spesielle allergier, nyte selv det du har med). Ta med drikkeflaske, litt lag på lag klær, evt et teppe til en hvilestund. 

Møt opp i god tid, så vi har rom til å hilse, klemme, drikke litt te, foreta registrering etc.


 

HJERTELIG VELKOMMEN ♥ 

bottom of page