girl-with-sunflower.jpg

NESODDEN
UTEBIODANZA JULI 2021

Biodanza was “love at first sight”. Biodanza is a wonderful instrument to facilitate contact with myself, vitality and transformation. Biodanza touched every part of being human (after two times!). 
Biodanza is beautiful, food for the soul.  
                                                                                
Deltakere fra gruppa

 

UTE-BIODANZA 24 og 31 juli 2021

To frittstående lørdager kl 14:30 - 16:30 

Sommeren er tiden for farger, for det yrende liv, for det sakte. Det tilbyr oss rom av pauser i det fri hvor sansene kan vekkes, lokkes, næres. Jeg elsker det sanselige univers! For det gjør livet verdt å leve. Det skaper broer av forbindelse mellom vårt indre og vårt ytre, det gjør at kan oppleve dypere forbindelse til livet generelt.
 

Så jeg inviterer til biodanza ute, på plenen i skogen. To lørdags ettermiddager kl 14:30-16:30 sent i juli. Åpen for dropp inn for nye og 'gamle'  (Regner det kan vi være inne med åpen dør til veranda med markisetak.)
 

PÅMELDING pga begrenset antall til connect@monola.no!!! 

Dropp inn kr 300,- til konto 9802 48 11689, evt vipps 40485853. Eller kontanter ved oppmøte :) 

Kongebråtveien 62, 1459 Nesodden. I enden av grusvei, hold til venstre.Nærmeste busstopp er Bjørgan (men kommer du fra byen kan det være bedre å gå av på Jaer skole, sjekk ruter) eller hør om det er mulig å kjøre med noen :) PS det bor en skjønn katt her! ♥HJERTELIG VELKOMMEN ♥